My Story

Mag ik mijzelf even voorstellen? Ik ben Tia, het gezicht achter Tiadesign! Na mijn studies binnenhuisarchitectuur ben ik 9 maand gaan rondreizen in Australië, dit was een droom die ik van kinds af aan altijd heb gehad en die kwam in januari 2017 eindelijk uit. Amper een maand na mijn thuiskomst ben ik beginnen werken als lichtadviseur voor een bedrijf in Sint-Niklaas. Ik miste interieurontwerpen te veel en ben in augustus 2018 begonnen als binnenhuisarchitect bij Camber, een bedrijf dat, tot in de puntjes afgewerkt, maatwerk realiseert.

Begin november 2018 kriebelde het om zelf nog iets te beginnen. De afgelopen maanden heb ik de branding van een van mijn beste vriendinnen haar zaak voor mijn rekening genomen en kreeg ik de smaak te pakken voor grafisch ontwerp. Ik wou mijn twee passies combineren en zo is Tiadesign tot stand gekomen! Tiadesign was oorspronkelijk ontstaan in mijn hoofd als interieur en architecturaal gericht bureau. De letters van mijn naam leenden zich ideaal aan wat ik wou neerzetten met mijn bedrijfje.

Timeless Interior and Architectural design

Maar het werd als snel zoveel meer dan enkel interieur. Door de jaren heen ontdekte ik hoe belangrijk het juiste font was voor een bepaald project, hoe graag ik met illustrator werkte, hoe belangrijk ik het uitzicht en de branding van een merk vond. Het idee groeide en kwam de afgelopen weken echt tot stand. Ik wou niet enkel plannen tekenen, ik wou ook jonge bedrijven en startups helpen met hun branding, want dat is ook wat ik graag doe! Er zijn 2 grote takken bij Tiadesign: binnenhuisarchitectuur en grafische vormgeving en dit zowel voor particulieren als professionelen.